מחפשים דרך מרעננת, בריאה וטעימה להתחיל את היום?
אז שייק פרוביוטי עם מנגו זה בדיוק מה שאתם צריכים!
השייק מלא בטוב של מנגו, אפרסק, יוגורט וקמבוצ'ה חיה, והוא לא רק טעים אלא גם עמוס בפרוביוטיקה שתומכת בבריאות המעיים.
והכי חשוב – הוא סופר קל להכנה!
מצרכים:
מנגו בשל, קלוף וחתוך | כ-250 גרם
אפרסק בשל, חתוך | כ-80 גרם
½ כוס יוגורט יווני | 120 גרם
1 כוס קמבוצ'ה חיה (עדיף קלאסית או ג'ינג'ר) | כ-240 גרם
1 כוס קרח | אפשר לוותר אם משתמשים בפירות קפואים
הוראות הכנה:
הכינו את המצרכים: קלפו וחתכו את המנגו והאפרסק. ודאו שהמנגו בשל ועסיסי, והאפרסק מתוק ורך. אפשר בהחלט להשתמש בפירות קפואים במקום טריים! אם כך, דלגו על הקרח, אחרת תקבלו סורבה...
ערבבו את כל המצרכים: הכניסו את המנגו החתוך, האפרסק, היוגורט, הקמבוצ'ה והקרח לבלנדר. היוגורט מוסיף מרקם קרמי ותוספת של פרוביוטיקה, מה שהופך את השייק לידידותי עוד יותר למעיים.
ערבבו עד לקבלת מרקם חלק: ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. אם השייק סמיך מדי, תוכלו להוסיף עוד קצת קמבוצ'ה או מים לפי הצורך.
פזרו קינמון (אופציונלי): הקינמון מוסיף מתיקות וניחוח מיוחד לשייק, ומומלץ בחום!
הגישו ותיהנו: שפכו את השייק לכוס ותיהנו מיד. השילוב של מנגו, אפרסק, יוגורט והטוויסט המוגז של הקמבוצ'ה יוצר משקה מרענן ומשביע במיוחד.
למה תאהבו את השייק הזה?
ידידותי למעיים: השייק הזה עשיר בפרוביוטיקה הודות ליוגורט ולקמבוצ'ה חיה, התומכים בעיכול בריא.
מרענן וטעים: טעמי המנגו והאפרסק משתלבים נהדר עם היוגורט הקרמי והקמבוצ'ה המוגזת.
עשיר בערכים תזונתיים: המנגו, האפרסק והיוגורט מלאים בוויטמינים, נוגדי חמצון וחלבון.
מהיר וקל להכנה: עם חמישה מצרכים בלבד ובלנדר, תוכלו להכין את השייק במהירות – מושלם לבקרים עסוקים או כפינוק לאחר אימון.
נסו את השייק הפרוביוטי עם מנגו וקמבוצ'ה חיה ןתיהנו מבוסט בריאותי לגופכם!
רשמו לנו מהו השייק האהוב עליכם, נשמח לשמוע ולנסות גם <3
Comments